2009 m. birželio 18 d., ketvirtadienis

Kvapas, vedantis vyrus iš proto

Biofizikas ir kvepalų kritikas Luca Turin yra pasakęs, kad moterys, besirenkančios kvepalus, dažniausiai užduoda klausimą "Koks kvapas veda vyrus iš proto?" Po daug metų trukusių intensyvių tyrimų, dabar jis tiksliai žino atsakymą. Tai kepta šoninė.

Atrodo, kažkas Burger King kompanijoje irgi girdėjo šį faktą, ir, be to, turi neblogą humoro jausmą:



Tai Burger King kvepalai Flame, apibūdinami kaip "gundantys kvepalai su subtiliu skrudintos mėsos kvapu". Už 4.99 svarų gali būti jūsų, t.y. jei tikrai norite, kad žmonės šalia jūsų imtų dairytis "Kas čia kepa šašlykus?". Šmaikštus ir jų internetinis puslapis, paspaudus ant purkštuko, rodomi įvairūs romantiški momentai. Kvepalų veidas - britų TV žvaigždė Piers Morgan. Sako, kvepalus šluote šluoja - už tokią kainą Kalėdoms, Tėvo dienos arba kita proga gali būti visai linksma dovana mielam mėsėdžiui jūsų gyvenime.

Regis, šoninei šiuo metu populiarumo netrūksta, ji naudojama visur - nuo kvepalų iki desertų. Šokolado kompanija Vosges gamina šokolado plyteles su rūkytos šoninės gabaliukais ir druska, o tris Michelin žvaigždes turintis restoranas Anglijoje The Fat Duck siūlo kiaušininius ledus su šonine. Neketinate artimiausiu metu lankytis Anglijoje? Nieko tokio, šį bei tą galite išbandyti ir patys namuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą